zaglavlje  
„Дете је књига из које читамо
и у коју бисмо требали писати“
 
  ПОЧЕТНА::
   
 

Школска слава Свети Сава - 27.01.2023.


У нашој школи 27. јануара 2023. обележена је школска слава. Програм је започет химном Светом Сави. Уследило је обраћање директорке школе, Светлане Ђокић Алимпић. Учитељи, наставници и ученици су се потрудили да пригодна приредба буде занимљива за све присутне. О Светом Сави поред хора, рецитовали су ученици виших и нижих разреда.

 

Школска слава Свети Сава - 27.01.2022.


Прослава школске славе Свети Сава уз поштовање епидемиолошких мера

У холу матичне школе, као и у свим издвојеним одељењима, ломљењем колача обележена је школска слава, уз поштовање свих епидемиолошких мера. Ученици школе са вероучитељом Драганом Радичевићем су припремили пригодне рецитације.

Послушајте наше ученике!!

 

Школска слава Свети Сава - 27.01.2021.


Прослава школске славе Свети Сава уз поштовање епидемиолошких мера

Послушајте наше ученике!!!

 

Школска слава Свети Сава - 27.01.2018.


У нашој школи 27.јануара 2018., обележена је школска слава.Програм је започет химном Светом Сави.Уследило је обраћање директора школе, Велизара Кондића.Представом "Аеродром" вероучитељ Драган Радичевић окупио је ученике различитих узраста и интересовања и приказао шта би се догодило ако би се Свети Сава појавио на неочекиваном месту.Дружење је завршено наступом ученика петог разреда: Тијане Перић, Јелене Марић, Мине Тодоровић и Александра Малетића(блок флаута).Неке од фотографија су:

Школска слава Свети Сава-27.01.2015.


У нашој школи, као и у другим школама у Србији, 27.јануара 2015., обележена је школска слава.Пријатељи, ученици и наставници, родитељи, представници цркве и локална заједнице, својим присуством су увеличали овај дан, посвећен великану нашег рода Светом Сави, утемељивачу наше цркве, најумнијем просветитељу нашег народа, државотворцу и првом архиепископу, првом књижевнику и творцу свеколике српске духовности.

Свечани програм уз ломљење славског колача почео је у 9:30 часова а по завршетку програма у зборници школе уприличен је коктел поводом Савиндана и добијања прознања "Благодарје".

Онда се присутнима обратио директор школе а после њега и ученици, водитељи програма.
У оквиру програма ученици наше школе извели су представу "Где то идеш". Аутор представе је Драган Радичевић.
 
Да је расположење било задовољавајуће показују и ове фотографије:
Шта се дешавало у позадини?

Програм је завршен обраћањем водитеља програма:"Име Светог Саве уписано је златним словима у нашој историји.Зато Савино дело и дух треба да нам буду путоказ којим треба да ходамо."